Výmena zámku na poštovej schránke

Výmena zámku na poštovej schránke

Častou požiadavkou zákazníkov je výmena zámku na poštovej schránke po strate kľúčov od schránky, neodovzdaní kľúčov od schránky po kúpe bytu, alebo pre mechanickú poruchu v zámku. Zámky na schránkach vymieňame hneď priamo na mieste bez potreby obhliadky a opätovného príjazdu na výmenu zámku.
Všetky bežne používané a montované zámky na schránkach máme okamžite k dispozícii vo výjazdovom aute. Výmena zámku na poštovej schránke je možná iba na novších typoch schránok, ktoré sa začali montovať začiatkom 90tych rokov až po súčasnosť. Tieto zámky majú z vonkajšej strany dvierok zapustený malý guľatý zámok, ktorý takmer lícuje s dvierkami a má približný priemer 2 - 2,5 centimetra. V súčasnosti predávané a montované poštové schránky s týmto typom zámku používajú malý obojstranne zúbkovaný kľúč.

 nove-postove-schranky

Na veľmi starých schránkach zámky nevymieňame. Pôvodné schránky v panelových domoch, ktoré pochádzajú zo 60tych, 70tych a 80tych rokov minulého storočia používajú zámky, ktoré už nie sú v predaji. Veľa starých schránok má rôzne zámky, ktoré si ľudia po strate kľúčov svojpomocne vymieňali a prispôsobovali k dvierkam schránky.

stare- postove-schranky

Nech sa páči, pozrite si informatívne video k článku :

Prezentácia práce z výmeny zámku na poštovej schránke :



Späť na Články