Zjednotenie vložiek

Zjednotenie vložiek

S výrazom zjednotenie vložiek sa môžete stretnúť aj pod označením SÚ - spoločný uzáver.
Zjednotenie vložiek je príplatková úprava, kde si môžete dať na zákazku vyskladať požadovaný počet cylindrických vložiek na jeden kľúč. Úprava vložiek na spoločný uzáver nie je limitovaná žiadnym počtom vložiek a na jeden kľúč sa dá vyskladať neobmedzený počet zámkov. V prípade potreby je možnosť dať si dodatočne vyskladať vložku s potrebným rozmerom k ostatným zjednoteným vložkám, tak aby ste vedeli všetky požadované vstupy otvárať s jedným kľúčom.

Zámky na jeden kľúč majú opodstatnenie pri rôznych kancelárskych priestoroch, spoločných priestoroch obytného domu, kde nie je požiadavka, aby každé dvere používali iný kľúč.

Vložky na spoločný kľúč sú ideálnym riešením pre majiteľov rodinných domov, ktorý majú viac vstupov do domu a na pozemok.Na objednávku sa dajú zabezpečiť zjednotené zámky v rôznych rozmeroch a technických prevedeniach. Ak máte vstupnú bránku, garážové výklopné (roletové) dvere, hlavný vstup do domu a zadný vstup domu cez terasové dvere s cylindrickou vložkou, tak všetky tieto vložky sa dajú na objednávku vyhotoviť na jeden kľúč. Na jeden kľúč sa dá dojednotiť aj visiaci zámok. Hlavnou výhodou zjednotených vložiek je užívateľský komfort, aby ste zakaždým nemuseli hľadať k príslušným dverám ten správny kľúč a všetky dvere si otvorili s jedným kľúčom.

Vložky na spoločný uzáver musia byť vždy od rovnakého výrobcu vložiek a v rovnakej bezpečnostnej triede.

Zjednotenie zámkov môžu využiť aj majitelia bytov, ktorých vstupné dvere majú hlavný zámok a vrchný prídavný zámok. Po presnom zameraní zámkov je možnosť dať vyrobiť dve vložky na spoločný kľúč v požadovaných rozmeroch a vo zvolenej bezpečnostnej triede. Po inštalácii zjednotených zámkov budete používať už iba jeden kľúč od hlavného zámku a vrchného prídavného zámku.

Ako prebieha proces zjednotenia vložiek ?
Ak si objednáte napríklad štyri vložky s rôznymi rozmermi, tak sa zoberie jedna vyrobená vložka s potrebným rozmerom a k nej sa ručne vyskladajú ostatné vložky na základe rezu kľúča a hĺbok zárezov na kľúči z prvej vložky. Je to manuálny proces, pretože nikto nemá na sklade zámky s rôznym rozmerom v rôznych počtoch vložiek na jeden kľúč.

Príplatok za jednu zjednotenú bezpečnostnú vložku je v približnej cene 8 - 12,- €.

Nech sa páči, pozrite si informatívne video :



Prezentácia práce z výmeny vložiek na spoločný kľúč v bytových dverách

 


Späť na Články